Over GrobEnzo

GrobEnzo ontwikkelt samen met de opdrachtgever plannen voor ruimtelijke projecten en totale vernieuwingen. Deze masterplannen en concepten voor ruimtelijke invullingen zijn inhoudelijk sterk, betekenisvol voor de gebruikers en gedurfd. Het zijn concepten die duurzaam kunnen worden ingevuld en daardoor blijven aansluiten bij de bezoekers. Zo krijgt de missie van de organisatie steeds weer voeding en blijft door een sterk fundament levendig. GrobEnzo adviseert bij de zoektocht naar de eigen waarde en identiteit en helpt bij het concretiseren van de missie.

GrobEnzo is een bureau voor concept-, project- en designmanagement en cultuureducatie voor ruimtelijke installaties, bijzondere projecten en vernieuwingen. De uitwerkingen, die starten bij de missie van de organisatie, zijn narratief, esthetisch, komen cross disciplinair tot stand en weten de bezoeker te raken. De charme en sensibiliteit van deze aanpak laat collecties schitteren en wordt door het publiek met hoge cijfers beoordeeld. Grob Enzo ontwikkelt ook cultuur- en kunsteducatieve programma’s en vernieuwingen voor organisaties en scholen.

GrobEnzo heeft vele teams begeleid en is samen met hen tot zeer bijzondere resultaten gekomen. Een sterk concept dat de missie uitdraagt  is altijd het begin- en het eindpunt. Beslissingen worden steeds weer getoetst aan het omschreven doel en de doelgroepen. Zo’n krachtig concept moet terug te vinden zijn in alle (multi-mediale en interdisciplinaire) uitwerkingen van tentoonstellingen via apps en andere multimediale invullingen tot en met de toilet!

GrobEnzo maakt met de opdrachtgever van (alledaagse) verhalen inspirerende belevenissen voor medewerkers en publiek.