Nai - African Window Museum Pretoria - Robben Island Museum - Daily Live in a Suitcase

Daily live in a Suitcase_is een visueel verslag van zes Zuid Afrikaanse vrouwen die in Pretoria, de townships Mamelodi en Atteridgeville en het thuisland Bobhuthatswana wonen. Over moederschap, werken, geweld, zorgen en huiselijk geluk in tijden van politieke repressie, racisme en geweld. In samenwerking met Human Rights SA, de Nederlandse Ambassade in Zuid Afrika en African Window Museum.

Concept- project- en designmanagement: GrobEnzo
Met dank aan: alle deelnemende vrouwen in Atteridgeville, Mamelodie, Pretoria en Boputhatswana en Human Rights South AfricaNai - African Window Museum Pretoria - Robben Island Museum - townships Sowetao / Alexandria

Prijzen

Het Andere Gezicht (IKON)

Televisie uitzending ‘Het Andere Gezicht’ (IKON 35”) over de totstandkoming van het project Daily Life In a Suitcase, in Zuid Afrika.